Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Lyrics (Lirik Lagu)

Table of Contents [Hide]

    Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Lyrics : Mala Agatha sing Tanpo Tresnamu sing,this Composed by  Ary Setyo Widodo & Eva Cilik. 


    In this Article You can find Tanpo Tresnamu music lyrics, Let's read Lyrics.


    • Content:-

    • Tanpo Tresnamu song Lyrics 

    • Song Details of Tanpo Tresnamu song

    •  Official Music Video

    • (Download) Lyrics In Pdf file

    • (Download) Tanpo Tresnamu song HD Photo (Poster)


    Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Lyrics    


    ( Lirik Lagu ) 

    Mbiyen seneng bareng karo kowe

    Mbiyen susah tetep karo kowe

    Saiki wis bedo kowe ro wong liyo

    Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu


    Opo kudu pasrah kahanane

    Kudu nerimo karo putusane

    Saktenane ati iki ora lilo

    Yen nyawang sliramu

    Nyanding wong liyo


    Segampang kuwi caramu

    Ngapusi roso atimu

    Saiki aku dewe neng kene

    Ming sepi tanpo tresnamu


    Opo kudu pasrah kahanane

    Kudu nerimo karo putusane

    Saktenane ati iki ora lilo

    Yen nyawang sliramu

    Nyanding wong liyo


    Segampang kuwi caramu

    Ngapusi roso atimu

    Saiki aku dewe neng kene

    Ming sepi tanpo tresnamu


    Segampang kuwi caramu

    Ngapusi roso atimu

    Saiki aku dewe neng kene

    Ming sepi tanpo tresnamu


    Saiki aku dewe neng kene

    Ming sepi tanpo tresnamu

    _____________

    Tanpo Tresnamu Song Video & Details :-


    SONG

    Tanpo Tresnamu

    Artist

    Mala Agatha

    Composer 

    Ary Setyo Widodo & Eva Cilik

    Music Label

    NAGASWARA TV Official


    if you find any mistake this song lyrics then Comment with correct Lyrics

    Download, Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Song Lyrics In Pfd, Below on The Box. If any problem then comments Us.


    LYRICS PDF


    Comment Below