Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Lyrics (Lirik Lagu)

Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Lyrics : Mala Agatha sing Tanpo Tresnamu sing,this Composed by  Ary Setyo Widodo & Eva Cilik. 


In this Article You can find Tanpo Tresnamu music lyrics, Let's read Lyrics.


  • Content:-

  • Tanpo Tresnamu song Lyrics 

  • Song Details of Tanpo Tresnamu song

  •  Official Music Video

  • (Download) Lyrics In Pdf file

  • (Download) Tanpo Tresnamu song HD Photo (Poster)


Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Lyrics    


( Lirik Lagu ) 

Mbiyen seneng bareng karo kowe

Mbiyen susah tetep karo kowe

Saiki wis bedo kowe ro wong liyo

Ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu


Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

Saktenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo


Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu


Opo kudu pasrah kahanane

Kudu nerimo karo putusane

Saktenane ati iki ora lilo

Yen nyawang sliramu

Nyanding wong liyo


Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu


Segampang kuwi caramu

Ngapusi roso atimu

Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu


Saiki aku dewe neng kene

Ming sepi tanpo tresnamu

_____________

Tanpo Tresnamu Song Video & Details :-


SONG

Tanpo Tresnamu

Artist

Mala Agatha

Composer 

Ary Setyo Widodo & Eva Cilik

Music Label

NAGASWARA TV Official


if you find any mistake this song lyrics then Comment with correct Lyrics

Download, Mala Agatha - Tanpo Tresnamu Song Lyrics In Pfd, Below on The Box. If any problem then comments Us.


LYRICS PDF


Post a Comment

Previous Post Next Post